2008. november 1., szombat

Magyarország - Románia U18


Két mérkőzést játszott az elmúlt napokban a két ország ifjúsági válogatottja. Az elsőt Románia nyerte 7-4-re a másodikat Magyarország hosszabbítással 6-5-re.

2008. október 30.
Magyarország - Románia 4-7 (2-2,1-2,1-3)
Gólszerzôk: Hardi R., Németh, Virág T., Zalavári - Fülöp 2, Péter, Imecs, Farkas, Gliga, Molnár

"Eltökéltséggel játszottunk" - mondta a rohockey.ro-nak Marius Gliga. "Jó játékot mutattunk, mindkétszer felzárkóztunk, miután a magyar csapat 2-0-val és 3-2-vel vezetett. Örülök az eredménynek, mivel célunk az volt, hogy megszüntessük a konfliktusokat a rivális csapatokban játszó játékosok között. Az eredmény ezért kevésbé fontos". (rohockey.ro)

Géczi Gábor csapatvezető értékelte a látottakat: "Sajnos játékosaink nem vették komolyan a feladatot. A román csapat megkontrázott minket. 2-0-nál azt hitték a srácok, már zsebben van a mérkőzés. Úgy gondolom, ismét egy jókor jött pofonról beszélhetünk, ennek a korosztálynak is meg kell tanulnia, hogy a jégkorongot alázat és tisztelet nélkül nem lehet sikeresen játszani." (jegkorong.blog.hu)

2008. október 31.
Magyarország - Románia 6-5 hu. (1-3,2-0,2-2,1-0)
Gólszerzôk: Nemes 2, Papp Cs., Gőz, Németh, Maszlov - Bíró 2, Gliga, Péter, Imecs

"Egészen más volt a srácok hozzáállása a mai mérkőzésen a tegnapihoz képest – kezdte az értékelést Géczi Gábor csapatvezető. – Az elején kicsit az öltözőben maradtunk, két perc alatt két gólt kaptunk. Az egész meccsen nagyon pörgött a csapat, és bár 1-3 is volt az állás, a hajrába 5-4-es vezetésünkkel értünk. Sajnos a vége előtt öt perccel egyenlített ellenfelünk. A ráadásban Nemes góljával nyertünk. Sokkal jobban játszottunk, mint csütörtökön, sokkal többet lőttünk, mint ellenfelünk, de Románia kapuját Ruczuj Gellért ma is nagyon jól védte. Nálunk Balika állt a kapuban, ez volt az első komolyabb válogatott mérkőzése, nagyon elégedettek lehettünk vele. A csütörtöki válogatotthoz képest kis változás történt, a klubjához távozott Balogh, Kovács, Meretei és Zalavári, helyükre csak Géczi érkezett hatodik védőnek." (jegkorong.blog.hu)

0 megjegyzés:

 

Jégkorong. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com