2008. november 21., péntek

Kanadai edző a válogatottnál


A válogatott lengyelországi eredményeinek vizsgálata következtében a román szövetség az edzői testület leváltásáról határozott. Az üggyel kapcsolatban nyilatkozott Tánczos Barna, a román jégkorong szövetség elnöke.

"Alaposan megvizsgáltuk úgy a válogatott, mint az edzők felkészültségét is. Vizsgáltuk az okokat, amelyek a jelenlegi légkört alakították ki a csapaton belül" - nyilatkozta Tánczos Barna. "Az olimpiai selejtezőben elszenvedett három vereség után úgy gondoltuk, hogy a válogatott fő célkitûzése, vagyis a divízió I-ben való bennmaradás veszélybe került. A válogatottnak egy új kezdőlökésre, új ötletekre van szüksége és egy olyan légkörre, amelyben teljesíteni tudnak.", mondta Tánczos.

A szövetség elnöke meg van győződve, a csapat kispadján továbbra is külföldi edző kell legyen: "Nagyon bízok a kanadai edzők hozzáértésében. Ebben az évben a szövetségnek lehetősége adódott kanadaiakkal való együttműködésre, akik nagyon jó benyomást tettek. Ezért szerődtetnénk onnan új edzőt. Ajánlásokat kértünk és kaptunk a kanadai szövetségtől néhány edzőről. Reméljük minél hamarabb sikerül szerződtetni valakit a válogatott élére."

rohockey.ro

0 megjegyzés:

 

Jégkorong. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com