2008. november 5., szerda

Kezdődik az olimpiai selejtező


Szerdán elutazott a román válogatott a lengyelországi olimpiai selejtező tornára. Sérülés miatt több meghatározó játékos nem vesz részt. Helyettük fiatalokkal töltik ki az üresen maradt helyeket.

Marius Gliga, a szövetség technikai igazgatója: "Dobogós helyezésre számítunk. Lengyelország és Japán nagyon erős ellenfél, esélyesebbek mint mi, de meglepetést is szerezhetünk ha kijönnek számításaink. Nagy-Britannia azonban verhető. Biztos, hogy nehéz meccset játszunk majd ellenük. Nagyon szeretnénk a győzelemet a britek ellen, ugyanis velük játszunk majd a vébén."

Tánczos Barna, a szövetség elnöke bizakodó: "A klubok terhelése és a Mol Liga magasabb szintű mérkőzései megtizedelték a válogatottat. Természetes hogy elfáradnak a játékosok, amelyből a bizonyítani akaró fiatalok profitálhatnak."

Végleges keret:

Kapusok: Molnár Szabolcs, Adrian Catrinoi, Fülöp Rajmond
Védők: Góga Atilla, Nagy István, Szabó István, Virág Csanád, Kósa Endre, Kozma Zsolt, Nicusor Lusneac
Támadók: Flinta Botond, Sprencz István, Elekes Levente, Péter Róbert, Molnár Zsolt, Moldován Ervin, Antal Zsombor, Razvan Lupascu, Mihai Georgescu, Bíró Ottó, Ciprian Tapu, Leonard Pascaru

rohockey.ro

0 megjegyzés:

 

Jégkorong. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com