2008. szeptember 1., hétfő

Ferencváros - Brassó 3-6


Ferencváros - SCM Brassó 3-6 (1-1,1-4,1-1)

fradihoki.hu:

Második felkészülési mérkőzését is elvesztette csapatunk, mégis némi előrelépésről számolhatunk be, hiszen gólt, gólokat ütve maradtunk alul a brassói csapattal szemben. Összességében a második harmad közepének öt perce döntött, amikor a mieink totálisan leblokkoltak, a rutinos ellenfél ezt pedig kegyetlenül kihasználta.

Vendéglátónk maga volt a rutin. A többségében öreg gyergyói és csíki rókákból álló csapat nehány fiatallal és néhány rutinos légióssal megerősítve nem éppen az atomhokit játszotta, de minden megmozdulásukon érezhető volt, hogy értenek ehhez a játékhoz. A mieink a rövidzárlatig jobbak voltak, ám továbbra sem igazán érzik a kaput, sorra hagyták ki a 100%-os helyzeteket. Nem segített az sem, hogy az alapvetően is fiatal csapatból hiányzott Kiss Gábor és Linus Schellin, emiatt pedig új sorokkal kellett próbálkoznia Pindák Lászlónak.

Mire felocsúdtak a srácok a sokkból, már 5-2 volt oda, és a hátralévő időben már nem sikerült közelebb kerülni. A harmadik harmad 1-1-es eredménye hű tükre a játék képének, ekkor a mieink már fáradtabbak voltak, így kiegyenlített játék folyt a jégen. Két meccs, két vereség az eddigi mérleg, a jelenlegi állás szerint folytatás vasárnap Miskolcon, a Jegesmedvék ellen.

Pindák László:
Végre gólokat lőttünk, és ez jó dolog. Jól kezdtük a meccset, de aztán bevittük magunkat az erdőbe, ahonnan nem volt visszaút. Fontosak ezek a meccsek, jó lenne még kettőt-hármat lejátszani a rajt előtt, mert az ma is világosan kirajzolódott, hogy még nem találtuk meg az ideális védekezési szisztémát. A Brassó egy nagyon rutinos csapat volt, kegyetlenül kihasználták a hibáinkat.

fradihoki.hu

Johan Hedberg nem véglegesitette a Brassóval kötött szerződését és elment. A hockeyagency.org szerint még egy szlovák kapus, Slavomir Sojak jött a csapathoz.

hochei.ro fórum

0 megjegyzés:

 

Jégkorong. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com