2008. december 14., vasárnap

Holnap kezd a juniorválogatott


Holnap kezdődnek Csíkszeredában a divízió 2-es U20 világbajnokság A csoportjának küzdelmei. Egy hét alatt hat válogatott méri össze erejét: Japán, Korea, Belgium, Szerbia, Litvánia és Románia. A román válogatott elsőként Japánnal játszik este 20:30-tól.

Tánczos Barna, a szövetség elnöke: "Ez a harmadik nemzetközi torna, amelyet a szövetség 2008-ban szervezett és a legjobb feltételeket akarjuk biztosítani a résztvevők számára. A román válogatott célkitűzése a dobogós helyezés, ennek értelmében az első két mérkőzés meghatározó fontosságú."

Alexe Nelu, válogattott edző: "A célkitűzésen kívül látványos játékot és győzelmeket akarunk mutatni a nézőknek. Ezúttal szeretnénk meghívni a szurkolókat Csíkszeredából és az egész országból, hogy bátorítsák a fiatal játékosokat."

A következő napokban a felnőtt válogatott új edzője, Tom Skinner is az országba jön, hogy szemügyre vegye a juniorválogatottat.

rohockey.ro

0 megjegyzés:

 

Jégkorong. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com