2008. augusztus 9., szombat

Ideiglenesen áll a munka Kézdivásárhelyen


A kézdivásárhelyi műjégpályánál a közelmúltban leállt a munka. A Conico cég egy másik helybeli munkapontra költözött — tudtuk meg Rácz Károly polgármestertől, aki azt is elmondta, szó sincs teljes leállásról, emberhiány és amiatt kényszerültek egy másik építkezés megkezdésére, mert nem tudták kifizetni a számlákat.

Amint ez megtörténik — 350 000 lejt kell törleszteniük, és a pénz megvan —, folytatják a műjégpálya befedését. A polgármester szerint a legnagyobb gond az, hogy a mostani terv a munká­lat teljes befejezésére még 5 000 000 lejt irányoz elő, ez pedig túl nagy összeg. Ennyiből egy lakónegyedet és nem egy fedett jégpályát lehet felépíteni — mondta a város első embere. A szakemberekkel átnézik a tervet, ahol lehetséges, gazdaságosabb és ugyanolyan hatékony megoldást választanak, de mindenképpen folytatják a munkálatot, ha szükséges, önerőből fejezik majd be. A jégkorong olyan sportág, amelyet támogatni kell — mondotta.

Iochom István, Háromszék

0 megjegyzés:

 

Jégkorong. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com